Bulgarian Catalan Chinese, Simple Chinese, Traditional Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hungarian Icelandic Italian Japanese Korean
Latin Norvegian Polish Portuguese Portuguese, Brazilian Romanian Russian Serbian Slovak Slovanian Spanish Spanish, Latin American Swedish Tagalog Thai Turkish Welsh

Skidbladnir


Skidbladnir Den naturvidenskabelig baggrund i Skidbladnir er kendt som " teori i Opfindsom Problemløsning ;" i Engelsk forkortet nemlig Drikkepenge , på tysk og Rusland kendt som TRIZ. Den teori har dens opståen i 1946 hos Påstå. Altschuller , hvem på den tid var en patent tekniker nemlig den hær.

Den DRIKKEPENGE man mener baseret på den regel at uafhængig af naturvidenskabelig holde i ave eller industriel område , sammendrag problematik og deres løsninger til hverdag genganger dem selv. Hvor analyserer omkring 40.000 overordentlig heldig patenter , den var oprette at al i disse var baseret på omtrentligt 40 anderledes opklaring principper bare.

En anden grundlæggende retsprincip indeværende man mener , at den udvikling i teknisk systemer er næste bestemt tendens og at væsentlige nyhed ofte behøver en rykind i naturvidenskabelig resultater af en anden område.

Den højst nå - bekendt planlægge hen til opklare indeværende og anden problematik hos programmel er sikkert den TechOptimizer , hvilke lige en hel anden andragender heri ager er navnebeskyttet og nok så bekostelig.

Den næste sørger for en nok så simpel eksempel nemlig indeværende :
1. luminescent klæde omdanner UV oplyse i synlig oplyse ;
2. nobel landskab / srede sig metal hæmmer luminescence ;
3. i nærværelse af en omflytning noget af en maskine fejler , ringe bites i metal er løst i dens olie.
Kombinerer disse tretal det givne uden sammenligning lede hen til den mening at tilføjer luminescent klæde hen til olie vil indrømme afgører hvor bestemt dele i maskineri savn at blive erstattet i nærværelse af de slå fejl , fordi den luminescence i den olie vil stop.

Sand situationer er ofte meget mere sammensat og forlange en stor database i effekter , at har at blive samlet af teknisk litteratur , hvilke er en kedelig og arbejde - intens hverv.

Skidbladnir var skrevet i C++, Qt, Perl, PHP og MySQL og den er offentliggjort ind under den GNU General Offentlig Licens GPL ). Sammenlignet med navnebeskyttet anlægsarbejder Skidbladnir må nyde sammenlignelig få effekter , men sig allerede indeholder programmel effekter ; eventuelt nemlig den i første linie dens sort.

Hjælp er nok så velkommen i hvilken som helst skema ; navnlig udviklere og brugernes hvem indrømme tilbagemelding er skulle bruge. Ligeledes flere data omkring effekter og adgang hen til sand - liv problematik ville være værdsat.


kilde Skøn GNU Jord Antal 49 Copyright Georg C. F. Greve
Translation: intertran.tranexp.com Could you please help me, if you find bugs?
EN lille indførelse i den computer hjulpet opfindelse Undskyld , højst skille ad er bare anvendelig på tysk.SourceForge.net Logo
GPL © 2002-2004 by Lars Brand - made with SuSE LINUX 9.1, C++, QT, KDE, Apache, Perl, PHP, MySQL and Quanta Plus