Bulgarian Catalan Chinese, Simple Chinese, Traditional Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hungarian Icelandic Italian Japanese Korean
Latin Norvegian Polish Portuguese Portuguese, Brazilian Romanian Russian Serbian Slovak Slovanian Spanish Spanish, Latin American Swedish Tagalog Thai Turkish Welsh

Skidbladnir


Skidbladnir Tiede- taka-ala -lta Skidbladnir on tunnettu koska " teoria -lta Kekseliäisyys Arvoitus Ratkaiseminen ;" kotona Englannin kieli lyhenne koska TIPS , kotona Germaani ja Neuvostoliittolainen tunnettu koska TRIZ. teoria has sen alkuperä kotona 1946 avulla Epäpyhä. Altschuller , joka aikaa aika patentti insinööri ajaksi armeija.

TIPS teoria on pitää keskuspaikkanaan päälle alkuperuste että villi -lta tiede- kurittaa eli teollinen kohta , abstrakti arvoitus ja heidän liuos normaalisti kertaus itseänsä. Jahka analysoiminen jokseenkin 40.000 erittäin menestyksellinen patentti , se perustaa että aivan -lta nämä toivoisin olevani pitää keskuspaikkanaan model after karkeasti 40 eri liuos alkuperuste ainoa.

Toinen emäksinen alkuperuste -lta nyt kuluva teoria on , että evoluutio -lta ammatti- elimistö on seuraava eräs taipumus ja että asia innovaatio monesti edellyttää by virtaaminen -lta tiede- lopputulos polveutua toinen kohta.

enimmät kummuta - tunnettu heijastaa jotta ratkaista nyt kuluva ja toinen arvoitus avulla pehmo on arvatenkin TechOptimizer , joka kuin aivan toinen ahkeruus kotona nyt kuluva ala on omistus- ja erittäin kallis.

seuraava ehkäistä erittäin herkkäuskoinen esikuva ajaksi nyt kuluva :
1. luminescent aine käännynnäinen UV kynttilä ardor nähtävä kynttilä ;
2. hienosti ajaa karille / aueta metallinen ehkäistä luminescence ;
3. aiemmin ehdottaen eritä -lta by kone epäonnistua , harvalukuinen bits -lta metallinen aari esittämislupa ardor sen nafta. Kombinoiden nämä kolme asia helposti lyijyinen jotta mallikelpoinen että kartuttava luminescent aine jotta nafta jälkisäädös antaa määritteleminen jahka eräs -lta koneet kaivata jotta olla asettaa takaisin aiemmin he epäonnistua , koska luminescence kotona nafta jälkisäädös seis.

Aito asema aari monesti hyvin enemmän kompleksi ja edellyttää avara tietokanta -lta aikaansaada , että has jotta olla koota polveutua ammatti- kaunokirjallisuus , joka on ikävä ja aikaansaada - intensiivinen koetella.

Skidbladnir kirjallinen kotona C, Qt, Perl, PHP ja MySQL ja se on kustantaja ala- GNU Kaikinpuolinen Julkinen Anniskeluoikeudet GPL ). Verrattuna jotta omistus- projekti Skidbladnir toukokuu hankkia vastaava harva aikaansaada , ainoastaan se ennestään hillitä pehmo aikaansaada ; ehkä koska edellä -lta sen hyvä. Auttaa on erittäin mieluinen kotona jokin asu ; erikoisen edistää ja käyttäjä joka kimmoisuus palaute aari kaivata. Kin enemmän aineisto jokseenkin aikaansaada ja pääsy jotta aito - elinikäinen arvoitus olla arvostaa.

aiheuttaja Kohdata rohkeasti GNU Maailma Joukko 49 Kustannusoikeus © 2003 Georg C. F. Greve
Translation: intertran.tranexp.com Could you please help me, if you find bugs?
lyhytfilmi alkulause ardor tietokone adjutantti keksiminen I'm kurja , enimmät eritä on ainoa saatavana kotona germaani.SourceForge.net Logo
GPL © 2002-2004 by Lars Brand - made with SuSE LINUX 9.1, C++, QT, KDE, Apache, Perl, PHP, MySQL and Quanta Plus