Bulgarian Catalan Chinese, Simple Chinese, Traditional Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hungarian Icelandic Italian Japanese Korean
Latin Norvegian Polish Portuguese Portuguese, Brazilian Romanian Russian Serbian Slovak Slovanian Spanish Spanish, Latin American Swedish Tagalog Thai Turkish Welsh

Skidbladnir


Skidbladnir znanstven pozadina od Skidbladnir je znati kao " teorija od Pronalazački Rješavanje problema ;" in Engleski jezik skraćen kao Savijeti , in Njemački i Ruski znati kao TRIZ. teorija je svoj porijeklo in 1946 sa Prof. Altschuller , tko at vremena je patent inženjer za borac.

P align="justify">SAVIJETI teorija je temeljen na pčelo taj nezavisan od znanstven disciplinirati ili industrijska oblast , rastresen problematika i njihov rješenje obično ponavljanje oni sami. Našto analizirajući o 40.000 izvanredno uspjeh patent , to je bio postaviti taj svi od te preterit od be na osnovi grubo 40 različit rješenje principi jedini.

Drugi osnovni pčelo od ovaj teorija je da , evolucija od tehnički sistem je sljedeće siguran sklonost i da neophodan inovacija više puta zahtijeva priliv od znanstven rezultat from drugi područje.

Preko kvalitetno - znati nacrt riješiti ovaj i ostali problematika sa softver je vjerojatno TechOptimizer , što poput svi ostali aplikacija in ovaj polje je vlasništvo i vrlo skup.

Slijedeće osigurati vrlo jednostavan primjer za ovaj :
1. luminescent materijalan pretvoriti UV stanje u vidljiv stanje ;
2. prekid osnovati / protezati posuti tucanikom spriječiti luminescence ;
3. prije nego koji se kreće dio motor propust , malen komadići od posuti tucanikom jesu otpušten u svoj ulje.

Kombinirajući te tri tvornica lakši olovan okvir za prozore to ideja taj dodajući luminescent materijalan to ulje htijenje dopustiti koji se može završiti našto siguran dio od mašinerija potreba biti naknađen prije nego oni propust , jer luminescence in ulje htijenje čepljenje.

Stvaran situacija jesu više puta velik dio više kompliciran i zahtijeva velik baza podataka od efekt , taj je biti sklopljen from tehnički književnost , što je dosadan i funkcionirati - jak zadaća.

Skidbladnir je napisan C++, Qt, Perl, PHP i MySQL i posrijedi je izdavač pod uvjetom GNU Sveopći Narodni Dozvola GPL ). Naprema vlasništvo nacrt Skidbladnir svibanj imati usporediv malo efekt , ali Internet već sadržati softver efekt ; moguće kao i telefaks prije svega svoj rod.

Pomoć je vrlo dobrodošli na in bilo koji formalan ; napose razvijen od strane i korisnik tko popuštanje povratna sprega jesu koji je potreban da bi se. Isto tako više podaci o efekt i pristup to stvaran - život problematika bi bilo poštovati.


izvor Hrabar GNU Svjetski dan Broj 49 Autorsko pravo © 2003 George C. F. Greve
Translation: intertran.tranexp.com Could you please help me, if you find bugs?
kratak uvod u računalo uz pomoć proistjecanje Žao mi je , većina dio je jedini raspoloživ in njemački.SourceForge.net Logo
GPL © 2002-2004 by Lars Brand - made with SuSE LINUX 9.1, C++, QT, KDE, Apache, Perl, PHP, MySQL and Quanta Plus