Bulgarian Catalan Chinese, Simple Chinese, Traditional Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hungarian Icelandic Italian Japanese Korean
Latin Norvegian Polish Portuguese Portuguese, Brazilian Romanian Russian Serbian Slovak Slovanian Spanish Spanish, Latin American Swedish Tagalog Thai Turkish Welsh

Skidbladnir


Skidbladnir A tudományos háttér -ból Skidbladnir van úgy ismert " elmélet -ból Leleményes Probléma Solving ;" angolul rövidített mint Porkoláb , -ban Német és Orosz úgy ismert TRIZ. A elmélet birtokol -a eredetek -ban 1946 -val Prof. Altschuller , ki azidő alatt volt egy szabadalom mérnök részére a hadsereg.

A PORKOLÁB elmélet van kiindulópontul szolgáló azon a elv amit független -ból tudományos fegyelem vagy ipari terület , elvont probléma és -uk megoldások általában ismétel maguk. Mikor elemzés körülbelül 40.000 rendkívüli módon sikeres szabadalom , megtalálták amit mindezek voltak azon alapszik durván 40 különböző oldat elvek egyetlen.

Másik alap elv ebből elmélet van , amit a fejlődés -ból műszaki rendszereket van alábbiak bizonyos irányzatok és amit alapvető újítás gyakran megkövetel egy beömlés -ból tudományos eredmények -ból másik terület.

A leg--bb jól - tudni tervez -hoz megfejt ez és más probléma -val szoftver van talán a TechOptimizer , melyik szeret minden a más pályázatokat ebben mező van szabadalmazott és igazi drága.

A következő szolgáltat egy igazi egyszerű példa részére ez :
1. foszforeszkáló anyag megtérít UV könnyű -ba látható könnyű ;
2. finom talaj / elterül fém meggátol foszforeszkálás ;
3. előtt egy mozgó része egy motor megbukik , kicsi felzabláz -ból fém van mentesít -ba -a olaj.
Combining ezek három tény könnyen vezet -hoz eszme amit összeadás foszforeszkáló anyag -hoz olaj akarat enged meghatározó mikor bizonyos részek -ból gépezet szükség -hoz lenni helyettesít előtt ők megbukik, mert a foszforeszkálás -ban olaj akarat megáll.

Valóságos helyzet van gyakran sok több összetett és megkövetel egy nagy adatbázis -ból hat, amit birtokol -hoz lenni összegyűjt -ból műszaki irodalom, melyik van egy unalmas és dolgozik - alapos feladat.

Skidbladnir volt írott -ban C++ betű Qt, Perl, PHP és MySQL és ez könyvkiadó alatt a GNÚ Nagyközönség Engedély GPL ). Képest szabadalmazott tervez Skidbladnir május volna összehasonlítható kevés hat , de ez már tartalmaz szoftver hat ; talán mint az első -ból -a fajta.

Segít van igazi szívesen lát -ban akármi forma ; különösen előhívó és használók ki ad visszacsatolás van szükséges. Is több adat körülbelül hat és belépés -hoz valóságos - élet probléma akar lenni méltányol.


forrás Bátor GNÚ Világ Szám 49 Szerzői jog © 2003 Georg C. F. Greve
Translation: intertran.tranexp.com Could you please help me, if you find bugs?
EGY rövid bevezetés levegőbe számítógép segített feltalálás Sajnálom , a leg--bb elválaszt van egyetlen elérhető -ban német.SourceForge.net Logo
GPL © 2002-2004 by Lars Brand - made with SuSE LINUX 9.1, C++, QT, KDE, Apache, Perl, PHP, MySQL and Quanta Plus